Pettunud Latvala: mõtlesin, et pean ametit vahetama

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: OLI SCARFF / AFP

Ott Tänaku meeskonnakaaslase Jari-Matti Latvala senine hooaeg on kõike muud kui hea. Ka praegu käiv Korsika ralli on kogenud soomlasel ebaõnnestunud.

Latvala hädad said alguse juba reedel, kuid laupäeval kõik jätkus. Ta asub pingereas erinevate probleemide ja kiiruse puudumise tõttu alles kümnendal kohal. Maailmameistritiitli eest ta sel hooajal suure tõenäosusega ei heitle.

«Täna pärast kahte esimest kiiruskatset mõtlesin, et pean ametit vahetama. Siin ei lähe mul üldse hästi. Jääme teistest nii palju maha,» sõnas ta pärast laupäeva esimest poolt Soome rahvusringhäälingule. «Eelmisel aastal sõitsin välja. Need kaks katset jätsid halva maigu. Ma ei leidnud õiget tunnet ja olin ettevaatlik.»

47-kilomeetrisel katsel kaotas Latvala parimatele enam kui 20 sekundiga. «Ma proovisin pingutada, aga pidamine oli väga erinev, teel oli kruusa. Raske oli olusid hinnata, pidurdasin liiga vara. Aga proovime midagi muuta ja kiiremini sõita,» kommenteeris Latvala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles