Manchester Unitedi nelik tegi ajalugu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Rashford.
Marcus Rashford. Foto: JASON CAIRNDUFF / Action Images via Reuters

Manchester Unitedi jalgpalliklubi alistas järjekordses liigamängus koduväljakul Watfordi tulemusega 2:1 ning võttis vähemalt ajutiselt koha esinelikus sisse.

Manchester United asus kohtumist juhtima 28. minutil, kui sihile jõudis Marcus Rashford. Anthony Martial suurendas väljakuperemeeste eduseisu 72. minutil. Abdoulaye Doucoure lõi 90. minutil Watfordi eest ühe värava tagasi, kuid enamaks polnud külalised võimelised. Napp triumf Manchesteri.

Kusjuures nii Rashford kui ka Martial said kirja selle hooaja kümnenda liigavärava, ent kahekohalise arvuni on selles arvestuses jõudnud koguni neli Manchester Unitedi mängijat. Romelu Lukakul on 12 ja Paul Pogbal 11 tabamust. Eelmine kord said Punased Kuradid samasuguse saavutusega hakkama hooajal 1995/96 – Paul Scholes, Ryan Giggs, Eric Cantona ja Andy Cole.

Manchester United möödus liigatabelis Londoni Arsenalist ja hoiab nüüd ise neljandat ehk viimast Meistrite liigasse viivat kohta. Ühe punkti ja mänguga maha jääv Arsenal kohtub esmaspäeval koduväljakul Newcastle Unitediga.

Sealjuures võivad nii Manchester United kui ka Arsenal koha Meistrite liigasse tagada eurosarja kaudu. Selleks peavad Inglismaa suurklubid sel hooajal vastavalt Meistrite liiga ja Euroopa liiga võitma.

Kõik laupäevased tulemused Premier League’is:

  • Fulham – Manchester City 0:2
  • Brighton – Southampton 0:1
  • Burnley – Wolverhampton 2:0
  • Crystal Palace – Huddersfield 2:0
  • Leicester – Bournemouth 2:0
  • Mancheser United – Watford
  • West Ham – Everton 0:2

Tabelitipp: Manchester City 77 punkti (31 mängust), Liverpool 76 p (31), Tottenham 61 p (30), Manchester United 61 p (31), Arsenal 60 p (30), Chelsea 57 p (30).

Loe ka: «Fulhami negatiivset rekordit pikendanud Manchester City kerkis Inglismaal liidriks»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles