Miami Openi finaal: Isneri serv või Federeri taktika

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Isner on põrutanud Miami turniiril juba 98 pallinguässa
John Isner on põrutanud Miami turniiril juba 98 pallinguässa Foto: Michele Sandberg / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Täna, Eesti aja järgi kl 20.00 alustavad võitlust Miami Openi tenniseturniiri võidu nimel Rogerf Federer ja tiitlit kaitsev John Isner. Finaal toimub NFLi klubi Miami Dolphinsi 60 000 pealtvaatajat mahutaval kodustaadionil.

Poolfinaalmatšides jäi peale kogemus. 37-aastane šveitslane Roger Federer domineeris põlvkondade heitluses poolfinaali 19-aastase kanadalase Denis Shapovalovi vastu täielikult. Tasuks 6:2, 6:4 võit.

«Mängisin taktikaliselt õigesti. Mul on heameel, et mul õnnestus oma mängu varieerida,» ütles Federer. Šveitslane on sel aastal 19 mängust kaotanud vaid kaks.

Isner alistas teises poolfinaalis samuti Kanada nooruki Felix Auger-Alissime`i 7:6 (3), 7:6 (4).

Mõlemad finalistid on meelitatud, et finaal toimub nii suurel staadionil. Osaliselt muidugi seetõttu, et seni on nad turniiril äärmiselt õnnestunult mänginud.

Suur ameerika jalgpalli fänn Isner ütles, et staadion on fantastiline. «Mängida kohas, kus järgmisel aastal toimub Super Bowl, see on imeline,» ütles ta.

33-aastane Isner võitis mullu Miami Openi, see on ühtlasi ka tema ainus ATP turniiri võit. Enne käimasoleva turniiri algust ei uskunud 208 sentimeetri pikkune ameeriklane, et ta suudab tiitlit kaitsta.

Omavaheliste mängude seis on Federeri kasuks 5:2, kuid viimati kohtuti omavahel 2015. aastal. Isner lõi poolfinaalis Aliassime`i vastu 21 serviässa, Miami turniiri jooksul on ta seda teinud koguni 98 korda. Federer uskus, et selle barjääri ta suudab täna ületada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles