Postimees TV: Bayern libastus ning Dortmund tõusis Bundesligas ainuliidriks

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaa jalgpalli meistrivõistlustel läks Bundesliga tabelit ainujuhtima Dortmundi Borussia, kes alistas koduväljakul kahest üleajal löödud väravast VfL Wofsburgi 2:0. Kuna Müncheni Bayerni meeskond ei suutnud tabeli keskmike hulka kuuluvast SC Freiburgist võõrsil jagu saada ning pidi leppima 1:1 viigiga.

Hispaania koondise ründaja Paco Alcacer viis Dortmundi karistuslöögist juhtima 90+1 minutil. Kolm minutit hiljem skooris Alcacer ilusast kontrarünnakust lõpptulemuseks 2:0.

Freiburgis üllatas kodumeeskond Bayernit juba kolmandal minutil, kui Lukas Holer lõi peaga 1:0. 22. minutil poolakas Robert Lewandowski viigistas. Bayernil oli veel võimalusi, kuid neid ei õnnestunud realiseerida.

Bundesligas kindlalt kolmandat kohta hoidev RB Leipzig aga lausa põrmustas Berliini Hertha 5:0. Kübaratriki tegi Taani koondise ründaja Yussuf Poulsen.

Pärast 27. mänguvooru on Borussial Bayerni ees kahepunktine edu. Dortmundil on 63 ja Müncheni meeskonnal 61 punkti. Järgneb RB Leipzig 52 punktiga. 47 silmaga on neljas Mönchengladbach. Tabeli lõpus on FC Nürnberg ning Hannover 96, vastavalt 16 ja 14 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles