PM Korsikal. Ogier: tulime siia rallit võitma, aga meil polnud kiirust

Siim Kaasik, Bastia
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: STR / EPA

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier ei leidnud Korsika rallil kiirust, mis lubanuks esikoha nimel heidelda, kuid sellegipoolest teenis ta Prantsusmaa saarelt suured punktid ja säilitas MM-sarjas teise koha.

Kogenud prantslane tunnistas pärast rallit, et meeskond ei tea, miks oli Citroen teistest tiimidest palju aeglasem.

«Me veel ei tea, mis juhtus. Aga lõpptulemus on kindlasti oluliselt parem, kui oli meie kiirus. Tulime siia rallit võitma, aga meil polnud üldse kiirust. Me ei saanud isegi katsevõitu, mis on minu jaoks suhteliselt haruldane. Meistritiitlit võidetaksegi keerulistes tingimustes, 19 punkti on absoluutselt positiivne,» kommenteeris Ogier.

Ta jätkas: «Kogu ralli peale oli kaks katset, millega saime ehk rahule jääda, aga ilmselgelt pole see piisav. Me ei andnud kordagi alla. (Elfyn) Evans tegi fantastilise ralli ja tal oli kiirust selle võitmiseks, aga ralli tuleb lõpuni tulla. Ka Ott (Tänak) oli väga tugev. Seis MM-sarjas on tasavägisem kui kunagi varem.»

MM-sarjas kaotab teisel kohal olev Ogier liidriks kerkinud Thierry Neuville’ile (Hyundai) kahe punktiga ning edestab Ott Tänakut (Toyota) kolme silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles