Kalev/Cramo näitas igipõlises vastasseisus Tartule koha kätte

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Tartu Ülikool.
Kalev/Cramo - Tartu Ülikool. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Olybet Eesti-Läti korvpalliliiga veerandfinaalides kohtusid täna Ventspils – Pärnu Sadam, BC Kalev/Cramo – Tartu Ülikool ning Riia VEF - Rapla.

Ventspils, kes oli esimeses mängus Pärnut võitnud 83:80, ei andnud eestlastele seekord erilist šanssi ning võitis mängu 94:80. Juba avapoolajaks olid lätlased kindlustanud soliidse 45:29 eduseisu. Ventspils pääses seega liiga finaalturniirile, mis toimub Saku Suurhallis alates 5.aprillist.

Kalev/Cramo oli seevastu taaralinlaste vastu mängu esimeses vaatuses tõsises hädas, avapoolaja võitsidki tartlased ühe punktiga 40:39. Paraku lõpplahendus oli etteaimatav ning teisel poolajal panid cramolased tartlaste korvile kaane peale, võitsid kolmanda veerandaja 20:9 ja viimase 25:10 ning kogu mängu 84:59.

Avamängu kodus 65:90 kaotanud Rapla ei saanud ka võõrsil VEFile vastu. Juba avaveerandil lubati endale 34 punkti visata ning poolajaks leiti end 44:64 kaotusseisust. Kolmanda veerandajaga suurendas VEF vahet veel 15 silma võrra ning kokkuvõttes teeniti koguni 50-punktiline võit. Teine mäng 121:71 VEFile ja Riia klubi jõudis finaalturniirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles