Jõesaar jäi Euroliiga tšempioni vastu nullipoisiks, Tenerife kaotas jälle

Kris Ilves
, reporter
Copy
Janari Jõesaar (viskel).
Janari Jõesaar (viskel). Foto: cbcanarias.net

Eesti korvpallikoondislase Janari Jõesaare koduklubi Tenerife sai Hispaania meistriliigas viienda järjestikuse kaotuse, jäädes kodusaalis 82:91 alla tiitlikaitsjale ja valitsevale Euroliiga tšempionile Madridi Realile.

Kui esimene veerandaeg lõppes 22:22 viigiseisul, siis soosik Real pani oma paremuse veenvalt maksma teisel ja kolmandal veerandajal, mille külalised võitsid vastavalt üheksa ja seitsme punktiga. Neljanda kümneminutilise perioodi alguses 18-punktilises kaotusseisus olnud Tenerife jõudis 2.46 enne lõpusireeni kuue punkti kaugusele, kuid enamaks võõrustajad võimelised polnud.

25-aastane Jõesaar teenis mänguaega 11 ja pool minutit, kuid eestlasel ei õnnestunud selle ajaga punktiarvet avada. Küll aga noppis ta viis lauapalli (4 kaitses, 1 rünnakul), tegi kaks pallikaotust ja kaks isiklikku viga.

Tenerife resultatiivseim ja üleplatsimees oli ameeriklane Tim Abromaitis 19 punktiga. Reali parimaks korvikütiks kerkis 16 silma visanud hispaanlane Sergio Llull. Eelmises Euroliiga-mängus pöörase sireeniviske tabanud hispaanlane Rudy Fernandez lisas 15 punkti.

Kuue kaotuse kõrvale hooaja 19. võidu saanud Real asub Barcelona järel teisel kohal. Lähim jälitaja Baskonia jääb ühe võidu kaugusele. Play-off’i kohast unistav Tenerife paineb 12 võidu ja 13 kaotusega kümnendal kohal, ent kuraditosina võidu peal on koguni kolm satsi kohtadel seitse kuni üheksa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles