Rehvidraamad määrasid Korsika ralli saatuse

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja vaatavad Korsika ralli punktikatse finišis Elfyn Evansi Ford Fiesta velge. FOTO: Karli Saul
Ott Tänak ja Martin Järveoja vaatavad Korsika ralli punktikatse finišis Elfyn Evansi Ford Fiesta velge. FOTO: Karli Saul Foto: Karli Saul

Rallisport on karm. Sportlane näeb kogu nädalavahetuse kurja vaeva, ebaõnnestumine röövib temalt kõik. Nii juhtus Korsika rallil kuuenda koha välja teeninud Ott Tänakuga (Toyota), nii juhtus ka kuni viimase katseni rallivõidus kinni olnud Elfyn Evansiga (M-Sport). Mõlemalt mehelt röövis võiduvõimaluse purunenud rehv.

Kogu nädalavahetuse suurepärast kiirust üles näidanud Evans kaotas laupäeva õhtuks küll ootamatult liidripositsiooni Thierry Neuville’ile (Hyundai), kuid võttis karjääri ühe parema kiiruskatse sõiduga pühapäeva hommikul kaotatud aja tagasi. Sõita jäi veel vaid 19 km pikkune punktikatse.

Saatuslik kivi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles