Juventuse peatreener ei tea, kas Ronaldo saab Ajaxi vastu mängida

Kris Ilves
, reporter
Copy
Cristiano Ronaldo sai vigastada Portugali koondise EM-valikmängus Serbia vastu.
Cristiano Ronaldo sai vigastada Portugali koondise EM-valikmängus Serbia vastu. Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

Torino Juventuse jalgpalliklubi staarmängija Cristiano Ronaldo osalemine Meistrite liiga veerandfinaali avamängus Amsterdami Ajaxi vastu on endiselt küsimärgi all.

EM-valikmängus Serbia vastu jalale liiga teinud ja reielihasevigastuse tõttu väljakult lahkunud viiekordne maailma parim jalgpallur on juba ühe Juventuse liigamängu Empoli vastu vahele jätnud. Kindlasti pole teda rivis ka kahes järgmises kohtumises, kui minnakse vastamisi Ragnar Klavani koduklubi Cagliari ja Saapamaa tippklubi AC Milaniga. 

Juventuse peatreener Massimiliano Allegri teatas, et portugallane ravib hoolega vigastust, et lahinguks Ajaxiga mänguvalmis olla, kuid seis pole just parim. «Cristiano näeb naasmise nimel vaeva ja me loodame, et ta on mänguks Ajaxiga valmis, aga see saab olema keeruline,» lausus Allegri portaali Goal.com vahendusel.

Peatreener jätkas: «Trennis oli tema jalg juba palju parem. Loodame, et saame üheksa päeva jooksul asjades selgust. Praegu teeb ta asju, mida saab teha. See on normaalne, et ta on ettevaatlik ning hindab plusse ja miinuseid.»

Juventus kohtub Meistrite liiga veerandfinaali avamängus Ajaxiga võõrsil 10. aprillil. Kordusmäng peetakse kuus päeva hiljem Torinos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles