Videod: Inglismaa jalgpallikoondise esiväravavaht sattus rüselusskandaali

Kris Ilves
, reporter
Copy
Jordan Pickford.
Jordan Pickford. Foto: IAN KINGTON / AFP

Inglismaa jalgpallikoondise ja kõrgliigaklubi Evertoni esiväravavaht Jordan Pickford sattus Newcastle Unitedi fännidega rüselusse.

Sotsiaalmeedias levivad videod (vaata altpoolt), kuidas Pickford on konkurentklubi poolehoidjatega sõnavahetuses ja mõnega neist isegi kättpidi koos. Miks viibis väravavaht üldse pühapäeva õhtul Newcastle’is? Twitter kihab, et Pickford otsis lihtsalt tüli, sest Everton jäi 9. märtsil võõrsil Newcastle’ile tulemusega 2:3 alla või on tegemist ammuse konfliktiga.

«Klubi on teadlik väidetavast vahejuhtumist, mis on seotud ühe meie mängijaga, ja me uurime seda intsidenti,» andis Everton ametliku pressiteate vahendusel teada, vahendab BBC.

Everton maksis 2017. aasta suvel Pickfordi eest Sunderlandile (mis muuseas on Newcastle’i suurim rivaal) 25 miljonit naelsterlingut, tehes temast läbi aegade kõige kallima Inglismaa väravavahi.

2018. aasta maailmameistrivõistlustel oli Pickford Ingismaa rahvuskoondise esiväravavaht, kui jalgpalli sünnimaa jõudis esimest korda pärast 1990. aastat poolfinaali, saavutades Venemaal toimunud spordipeol neljanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles