Blogi: Kaia Kanepi võitis Kudermetovat kahes setis ning pääses Charlestonis teise ringi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Andrew Schwartz/SIPA / Andrew Schwartz/SIPA

Charlestoni WTA tenniseturniiri avaringis alistas Eesti teine reket Kaia Kanepi keerulistes ilmastikuoludes venelanna Veronika Kudermetova 7:6; 6:3 ning kohtub kolmapäeval belglanna Elise Mertensiga (WTA 6.).  Kanepi ja  Mertens pole varem tenniseplatsil omavahel mõõtu võtnud.

Enne mängu:

Kanepi ja Kudermetova kohtumine on kavas teise väljaku (Althea Gibson Club court) teise matšina. Kuna esimene kohtumine algab seal kvalifikatsiooniturniiri kaudu põhitabelisse pääsenud ukrainlanna Katerina Kozlova (WTA 99.) ja tšehhitari Kristina Pliškova (WTA 93.) vahel Eesti aja järgi algusega kell 17, siis Kanepi ja Kudermetova pääsevad platsile orienteeruvalt kella 18.30 paiku.

33-aastane Kanepi ja temast 12 aastat noorem Kudermetova pole varem omavahel kohtunud.

Matši võitja läheb teises ringis vastamisi avaringis vaba olnud belglanna Elise Mertensiga (WTA 17.). Turniiril on esimene paigutus ameeriklannal Sloane Stephensil (WTA 8.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles