Tennise U21 maailma edetabeli esikolmikus kaks säravat kanadalast

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Felix Auger-Aliassime
Felix Auger-Aliassime Foto: MPI04/Capital Pictures / MPI04/Capital Pictures/Scanpix

Nii nagu ATP edetabelis nii ka U21 edetabeli TOP10-s ei toimunud peale Miami Openi turniiri mängijate seas muudatusi, ehk esikümnes endiselt samad mängijad. 20-aastane kreeklane Stefanos Tsisipas juhib jätkuvalt ning üsna suveräänselt noorte maailma edetabelit.

U21  ehk Next Gen ATP aastalõputurniirile Milanos on koha kindlustamisele väga lähedal ka Miamis poolfinaali jõudnud kanadalased Denis Shapovalov ja Felix Auger-Aliassime.

Viimane tegi Miami Openil ajalugu, olles kolme noorima mängija seas, kes jõudnud ATP1000 Mastersi turniiril poolfinaali, seda tegi Auger-Aliassime muide kvalifikatsiooniturniirilt alustades. 18-aastane kanadalane sai turniiril vägevad võidud Marton Fuscovicsi, Hubert Hurkaczi, Nikoloz Basilashvili and Borna Corici üle enne kui tiitlikaitsja John Isner ta kahes setis 7:6 alistuma sundis.

Auger-Aliassime on hetkel U21 mängijate seas 2019. aasta arvestuses kõrgel teisel kohal pärast kreeklast Tsisipast ning enne kaasmaalast Denis Shapovalovit, kes samuti Miamis Kanada lippu kõrgel hoidis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles