Kalju peatreener Frantsev: tean, mis meeskonnas toimub, aga ei saa rääkida

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu lendas Sergei Frantsev meistertreenerina taevasse. Praegune seis on nukram.
Mullu lendas Sergei Frantsev meistertreenerina taevasse. Praegune seis on nukram. Foto: Mihkel Maripuu

Uut hooaega masendavalt alustanud Eesti jalgpallimeistri Nõmme Kalju peatreener Sergei Frantsev möönis, et meeskond on augus ja võttis vastutuse selle eest enda õlule.

«Jah, kaheksa punkti on palju,» nõustus tiitlikaitsjat juhendav Frantsev, kui ajakirjanikud pärast Kalju tänast 0:3 kaotust Florale juhtisid tähelepanu tabeliseisule: nelja vooruga on Flora kogunud 12, Kalju vaid 4 punkti.

«Ma ei ütleks, et see on kriis…» jätkas mullu Kalju eesotsas meistrikulla Hiiule toonud venelane. «Ma tegelikult tean, mis meeskonnas toimub ja valesti on. Aga ma ei saa sellest rääkida.»

Vahetult pärast mängu pidas Frantsev kiirkoosoleku ka klubi presidendi Kuno Tehvaga. «See oli täiesti tavaline töökoosolek. Ei midagi erilist,» sõnas Frantsev.

Kuid küsimusele, kas ta kavatseb ametis kindlasti jätkata, vastas meistertreener: «Töötan, kuni töötan. See ei sõltu minust. Tean, et olen siin leegionär ja pean ainult võitma. Mina vastutan. Mõistan seda täiesti suurepäraselt.»

Suureskoorilise kaotuse toonud mängu kohta lausus Frantsev: «Raske kommenteerida. Eriti sellise lõppseisu puhul. Mäng käis kuni esimese väravani. Mõlemal oli võimalusi, minu arvates üsna võrdselt. Sinnamaani võis enam-vähem rahule jääda. Pärast seda... See oli häving. Õigustusi pole, aga meil on mängijaid puudu ja keskväljal andis see üsna selgelt tunda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles