Kalev/Cramo teeb Riia VEFi needuse murdmiseks viienda katse

Ville Arike
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Kalev/Cramo ja Riia VEFi viimasest mängust: Chavaughn Lewis (palliga) püüab üle mängida Artis Atet. 
Hetk Kalev/Cramo ja Riia VEFi viimasest mängust: Chavaughn Lewis (palliga) püüab üle mängida Artis Atet. Foto: Eero Vabamägi

Esimest hooaega mängitavas Eesti-Läti korvpalliliigas saabub homme-ülehomme tõehetk, selgub ajaloo esimene võitja. Rocca al Mare suurhallis peetaval nelja meeskonna finaalturniiril püüab kolme lõunanaabrite klubi kõrval esikohta ka BC Kalev/Cramo.

«Tegemist on võistluse debüüthooajaga ja suurendab see kõigi finaalturniiri osalejate võidusoovi veelgi. Kindlasti näeme väga põnevaid mänge. Meie mehed on tahtmist täis,» rõhutas Postimehele Kalevi peatreener Donaldas Kairys.

Saatuse tahtel kohtub Kalev reedel kell 20 algavas poolfinaalis tänavuse igirivaali Riia VEFiga. Kahel korral on kokku mindud kodu- ja veel kahel puhul VTB Ühisliigas. Kuidas Kalev ka püüdnud pole, ühelgi neljast katsest pole võitu veel kätte saadud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles