UFC: Nurmagomedovi ja McGregori säutsud on lubamatud

Postimees Sport
Copy
PADA SÕIMAB KATELT: Mullu oktoobris ringis kohtunud, kuid matši järel edasi mürgeldanud iirlane Conor McGregor (vasemal) ja venelane Habib Nurmagomedov pole tänini maha jahtunud ning kostitavad teineteist sotsiaalmeedias vängete sõnadega.
PADA SÕIMAB KATELT: Mullu oktoobris ringis kohtunud, kuid matši järel edasi mürgeldanud iirlane Conor McGregor (vasemal) ja venelane Habib Nurmagomedov pole tänini maha jahtunud ning kostitavad teineteist sotsiaalmeedias vängete sõnadega. Foto: Reuters/ScanPix

Vabavõitlejate Conor McGregori ja Habib Nurmagomedovi vaheline sotsiaalmeedias toimuv sõnasõda on läinud juba sedavõrd inetuks, et meeste tüli on asunud lahendama võitlusspordi organisatsioon UFC, kelle teatel on vastasseis ületanud juba igasugused piirid.

Pärast mullu oktoobris toimunud võitlust, mis jätkus ka väljapool võitlusringi, on kaks vihast meest kõike muud kui maha rahunenud. Selle asemel kostitatakse teineteist sotsiaalmeedias üha vängemate solvangutega, mis kulmineerusid sellega kui iirlane solvas avalikult islamiusku venelase abikaasat usuteemalise postitusega. Nurmagomedov aga süüdistas McGregorit kogu tema usu solvamise eest. McGregor on varasemalt nimetanud UFC kergekaalu tšempionit ka väikeseks vudivaks rotiks ning lisanud postituse juurde: «Ära karda kordusmatši.» 

Kui märtsis lõhkas iiri vabavõitleja üllatuspommi teatades, et lõpetab tippsortlase karjääri, siis viimane uudis seab selle kahtluse alla. McGregor kuulutas, et asjad tuleb uuele tasemele viia ning postitas vägagi ühemõttelise sõnumi: «Kohtume ringis.» Mees ise selgitas seda sooviga rõõmustada oma fänne ja toetajaid.  

Varasem kahekordne UFC tšempion on olnud Nurmagomedoviga teravad konkurendid juba mõnda aega. Pärast nende viimatist matši läinud oktoobris ning sellele järgnenud võitlust väljapool ringi, said mõlemad mehed ajutise võistluskeelu ning kopsaka rahatrahvi.  

UFC president Dana White kommenteeris, et on sotsiaalmeedias toimuvast sõjast teadlik.

«Praegune olukord on eskaleerunud juba vastuvõetamatule tasemele,» ütles White ning lubas anda parima, et kogu ebameeldiv olukord kõigi osapoolte vahel ära lahendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles