Jõesaare koduklubi jõudis korvpalli Meistrite liigas Final Fouri

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janari Jõesaar (viskel).
Janari Jõesaar (viskel). Foto: cbcanarias.net

Eesti korvpallikoondislase Janari Jõesaare kodumeeskond Tenerife Iberostar jõudis korvpalli Meistrite liigas Final Fouri.

Eile hilisõhtul pidas Tenerife veerandfinaalis korduskohtumise Jeruusalemma Hapoeliga. Kui avamängus saadi võõrsil 73:75 kaotus, siis sel korral suudeti koduväljakul näidata tunduvalt paremat esitust ning nii võttis Tenerife kindla 81:64 võidu.

Jõesaar sel korral Tenerife eest väljakule ei pääsenud vaatamata sellele, et oli selleks kohtumiseks meeskonna nimekirjas üles antud. Tenerife resultatiivseim oli 21 punktiga Tim Avromaitis, Nicolas Brussino viskas 15 punkti.

Selle võiduga tagas Tenerife koha Final Fouris, mis peetakse 3.-5- maini. Toimumispaik on hetkel veel teadmata. Lisaks Jõesaare koduklubile on koha Final Fouris kindlustanud ka Henri Drelli ja Kristian Kullamäe koduklubi Bamberg Brose Baskets, kes alistas kahe mängu kokkuvõttes Ateena AEK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles