Sebastien Ogier: me ei saa mööda vaadata faktist, et Citroën polnud asfaldil kiire

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier korsika rallil
Sebastien Ogier korsika rallil Foto: Karli Saul

Valitsev maailmameister Sebastien Ogier ei jäänud sugugi rahule sellega, kuidas Citroëni võistlusmasin möödunud nädalavahetusel Korsika rallil toimis.

Ogier ei suutnud ralli jooksul võita ühtegi kiiruskatset, kuid Ott Tänaku ja Elfyn Evansi ebaõnne tõttu tõusis prantslane ralli lõpuks kõrgele teisele kohale. Terve nädalavahetuse oli hädas ka teine Citroëni piloot Esapekka Lappi.

«Me arvasime enne rallit, et oleme asfaldil kiired, sest see peaks Citroënile sobima väga hästi. Reedel saime esimeste kiiruskatsetega aru, et tegelikult on meil tulemas üks ütlemata keeruline nädalavahetus,» rääkis Ogier' WRC sarja kodulehel.

«Meil puudus kiirus, millega oleksime suutnud kiiremate meestega võidu sõita. Suurimaks probleemiks oli see, et meil ei olnud pidamist ja auto oli väga alajuhitav,» rääkis Ogier suurimatest probleemidest.

«Kõike seda arvestades oli tulemus väga positiivne. Saime olulised punktid, mis ongi kõige tähtsam MM-sarja üldseisu arvestades. Samas ei saa me vaadata mööda faktist, et Citroëniga tuleb veel kõvasti vaeva näha, sest me ei suutnud ootusi täita. Lahendus on vaja leida järgmiseks asfaldiralliks,» lausus Ogier.

Ka meeskonna pealik Pierre Budar nõustus Ogier' avaldusega: «See on tõsi, meil on vaja teha tööd, et asfaldil areneda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles