Ratastoolitennisistid lõpetasid Euroopa võistkondliku turniiri võiduta (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa võistkondlikul turniiril osalenud Eesti ratastoolitennisistid.
Euroopa võistkondlikul turniiril osalenud Eesti ratastoolitennisistid. Foto: Eesti Tennise Liit

Eesti ratastoolitennisistid osalesid Portugalis Vilamouras Euroopa võistkondlikul turniiril, mis on kvalifikatsioonivõistluseks pääsemaks mais Iisraelis peetavatele võistkondlikele maailma karikavõistlustele.

Osalejaid oli 17 riigist – 13 meeskonda ja kuus naiskonda. Eesti meeskonda kuulusid Viljar Villiste, Urmo Voogla ja Mait Mätas, kapteniks Alar Milk. Eestiga olid ühes alagrupis neljanda asetusega Venemaa, kuuenda asetusega Slovakkia ja Portugal. Eesti kaotas alagrupikohtumised ja edasi ei pääsenud.

Avapäeval oldi vastamisi Slovakkia tennisistidega ja saadi 0:3 kaotus. Teisel päeval peeti kohtumine kodupubliku ees mängiva Portugaliga. Ehkki mängud olid tasavägisemad, kaotati siiski taas 0:3.

Alagrupi viimases kohtumises oli vastaseks tugev Venemaa, kes eilses kohtumises jäi pisut üllatuslikult 0:3 alla Slovakkiale. Venemaa mõlemad mängijad kuuluvad esisajasse ja eestlaste 0:3 kaotus oli etteennustatav.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles