WTA edetabel: Kanepi tõuseb jõudsalt, Kontaveit võib langeda

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Steve Mitchell / USA TODAY Sports

Esmaspäeval avaldatavas uues naiste tennise maailma edetabelis kerkib Kaia Kanepi 73. kohale. Anett Kontaveiti koht sõltub tänasest Charlestoni turniiri poolfinaalist Madison Keysi ja Monica Puigi vahel.

Kuigi möödunud kevadest on Kanepil aprillis ja mais kaitsta ka punkte, peaks Eesti teisel reketil pääs Prantsusmaa lahtiste ning Wimbledoni põhiturniirile olema tagatud.

Kontaveit on maailma edetabelis karjääri parimal ehk 14. kohal, kuid temast võib mööduda ameeriklanna Keys (WTA 18.), kes alistas Charlestoni turniiri veerandfinaalis kaasmaalanna Sloane Stephensi 7:6 (8), 4:6, 6:2 ning kohtub poolfinaalis puertoricolanna Puigiga (WTA 63.). Kui Keys saab Kontaveidi heast sõbrannast nelja parema hulgas jagu ning jõuab Charlestoni turniiril finaali, läheb ta WTA edetabelis Eesti esirektist ühe punktiga mööda. 

Charlestoni turniiri teises poolfinaalis kohtuvad horvaaditar Petra Martic (WTA 53.) ja Taani esinumber Caroline Wozniacki (WTA 13.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles