Suarez ja Messi surusid vähemuses Atletico lõpuspurdiga põlvili ja Barcelona jätkab tiitlikursil

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Manu Fernandez / AP

Hispaania jalgpalli kõrgliiga 31. vooru kohtumises võitis tiitlikaitsja Barcelona tänu Luis Suareze ja Lionel Messi hilistele väravatele tulemusega 2:0 koduväljakul lähimat jälitajat Madridi Atleticot ning kasvatas seitse mängu enne hooaja lõppu eduseisu 11-punktiliseks.

Barcelona oli avapoolajal endale omaselt aktiivne, kui lõi peale üheksa korda, kuid sellest hoolimata läksid mängijad puhkama 0:0 viigiseisus. 45-minutilise avaperioodi «kangelaseks» tõusis hoopis peallinaklubi keevavereline ründetuus Diego Costa, kelle saatis peakohtunik Jesus Gil Manzano 28. mänguminutil otse duširuumi. Nimelt jättis Costa arvates õigusemõistja vilistamata talle keskväljakul tehtud vea, mistõttu ta ägestus ning sõimas Manzanot. Viimane aga otsustas seepeale Costale otse punase kaardi määrata.

Mängu peakohtunik Jesus Gil Manzano näitab Madridi Atletico ründajale Diego Costale (vasakul) punast kaarti.
Mängu peakohtunik Jesus Gil Manzano näitab Madridi Atletico ründajale Diego Costale (vasakul) punast kaarti. Foto: ALBERT GEA / REUTERS

Nii oli Atletico sunnitud kohtumist jätkama ühemehelises vähemuses, mis külalismeeskonnal ka peaaegu õnnestus, kui Barcelona kaks põhilist ründetuusa poleks nõelanud, ent seda nad just tegidki. Kohtumise saatuse otsustasid Luis Suareze ja Lionel Messi viis minutit enne lõpuvile kõlamist sündinud järjestikused tabamused.

La Liga esikuuik:

  1. Barcelona 73 punkti (31 mängust)
  2. Madridi Atletico 62 (31)
  3. Madridi Real 60 (31)
  4. Getafe 47 (30)
  5. Valencia 46 (31)
  6. Sevilla 46 (30)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles