Postimees TV: Manchester City finaalivastane selgus uskumatul moel

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpalli karikafinaali jõudis Manchester City meeskonna kõrval ajaloos teist korda Watford, kes tuli kodupubliku ees välja 0:2 kaotusseisust ning teenis lisaajal Wolverhampton Wanderersi üle tulemusega 3:2 võidu.

Külalismeeskond läks poolfinaalkohtumist Matthew Doherty 35. mänguminutil sündinud tabamusest juhtima ning 62. minutil duubeldas seisu Raul Jimenez.

Seejärel algas aga Watfordi võimas tagasitulek, kui 66. minutil vahetusest sekkunud 25-aastane hispaanlane Gerard Deulofeu lõi esmalt 79. minutil ühe värava tagasi. Seejärel viis matši lisaajale normaalaja neljandal üleminutil penaltist skoorinud Troy Deeney. Võidutabamuse eest hoolitses aga taas 104. minutil Barcelona kasvandik Deulofeu.

Nii lähevad 18. mail Wembley staadionil toimuvas karikafinaalis tänavu vastamisi Watford ja Manchester City, kes alistas laupäeval samuti koduväljakul tulemusega 1:0 Brighton & Hove Albioni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles