Ruut: protesti me ei esita

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Ruut
Indrek Ruut Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Täna toimunud korvpallilahing Piimameister Otto/Rapla ja Tartu Ülikooli vahel pakkus pinget ja suuri emotsioone kuni viimase sekundini. Nimelt vormistas võidu tartlaste leegionär Bill Amis, kes jõudis palli 0,6 sekundiga korvi suruda.

Enne seda oli aeg tablool nulli jooksnud ja nii uskusidki kõik, et Rapla võitis tänu Andre Pärna viimase sekundi kolmesele 73:72.

Hetk hiljem lisati aga tabloole 0,3 ja siis hoopis 0,6 sekundit ja tartlased suutsid selle ajaga palli korvi toimetada.

Rapla meeskonna peatreener Indrek Ruut küll imestas, kust need sekundid võeti, ent protesti enda sõnul esitama ei hakka. «Veidi aega pärast Pärna korvi ilmus tabloole 0,3 sekundit ja hiljem veel 0,6,» imestab Ruut. «Video pealt ei kuulnud ka, millal see vile täpselt kõlas, lärm oli saalis meeletu.»

«Selle 0,6 sekundi jooksul suutsime ise rumala vea teha ning nii see korv sündis,» analüüsib Ruut. «Jube kahju on küll, i-le jäi punkt panemata. Aga eks see õnnejumal soosis meid mõlemaid, lihtsalt tugevamaid veidi rohkem. Süüdistama ei hakka kedagi»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles