Tartu Ülikool tegi suurepärase tagasituleku ning alistas Tallinna Kalev/TLÜ

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool (mustas)
Tartu Ülikool (mustas) Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond alistas Eesti meistrivõistluste veerandfinaali avakohtumises Tallinna Kalev/TLÜ-d 78:73.

Avaveerandajal kulges mäng väga võrdselt ning esimene veerandaeg lõppeski viigiseisul 17:17. Teisel veerandajal suutis aga Tallinna Kalev oma mängu paremini käima saada ja nii juhtis Kalev/TLÜ poolajaks 40:36.

Kolmas veerandaeg kohtumises suurt muutust ei toonud, Kalev/TLÜ suutis edu veidi suurendada ning nii läks Tartu viimasele veerandajale vastu 53:60 kaotusseisus. Veel kaheksa minutit enne lõppu oli Kalev/TLÜ kohtumist juhtimas kümne punktiga, kuid siis algas Tartu tagasitulek ning Tartu suutis lõpuks kohtumise koguni 78:73 võita.

Tartu üheks päästjaks kerkis Arnas Velicka, kes tõi kokku 32 punkti ning nopps kuus lauapalli. Lisaks aitas Julius Kazakauskas kaasa 21 punkti ja 10 lauapalliga. Tallinna Kalev/TLÜ parimaks oli Joshua Nofflet 25 punkti ja seitsme lauapalliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles