Donaldas Kairys: lootsin, et avaldame tugevamat vastupanu

Ville Arike
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi peatreener Donaldas Kairys keset oma kaardiväge.
Kalevi peatreener Donaldas Kairys keset oma kaardiväge. Foto: Tairo Lutter / Postimees

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond kaotas VTB Ühisliigas Kaasani Unicsile 95:107 ning peatreener Donaldas Kairys kirus kehva kaitsetööd.

Kairys nentis, et mäng ei sujunud nõnda nagu ta «Mis sellest, et vastaspoolel oli tegemist nii hea meeskonnaga nagu Unics. Lootsin, et suudame avaldada tugevamat vastupanu. Väga suurt pettumust valmistas meie esitus kaitses, pidanuksime tegutsema agressiivsemalt, energilisemalt,» rääkis Kalevi loots.

Kapten Kristjan Kangur lisas: «Unicsil on hea ühtlane tiim, kus on koos kaksteist võrdväärset mängijat. Nad keerasid teisel poolajal vinti juurde, meil aga ei tulnud ühest hetkest omad asjad enam võib-olla kõige paremini välja.»

Unicsi kreeklasest juhendaja Dimitris Priftise sõnul mängisid nad kolm head veerandaega ja sellest piisas võiduks. «Kui kaitses juurde panime, tegime vahe sisse. Kontrollisime mängu käiku,» lausus ta rahulolevalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles