Uus diil: Manchester Unitedi ründaja Rashford ratsa rikkaks

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi Marcus Rashford
Manchester Unitedi Marcus Rashford Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images/Scanpix

Inglismaa jalgpallur Marcus Rashford on lähedal uue lepingu sõlmimisele Manchester Unitediga. Kontraht toob tema kaukasse hiiglaslikud 78 miljonit naela.

Inglismaa ründaja leping seob mängija kuulsa klubiga aastani 2024. 21-aastane jalgpallitäht soovis endale Wayne Rooneyga sarnast palka, mis oli 300 000 naela nädalas. Unitedi kasvandik tahab väga Old Traffordile jääda ja seetõttu võib oletada, et leping saab allkirjastatud lähipäevil. Tema aastapalgaks tuleb 15,8 miljonit naela, seega kasvab senine 80 000 naelane nädalapalk pisut isegi üle 300 000 naela.

Rashford ise on veendunud, et ta on sellise töötasu auga ära teeninud. Manchesteri talenti on endale ihanud ka tippklubi Madriidi Real, kuid jälgides asjade kulgu, on nad mõistnud, et inglane on oma tuleviku «Punaste kuraditega» sidunud.

Uus leping teeb Rashfordist ühe paremini tasustatud Unitedi mängija, vaid Alex Sanhcezi nädalapalk küünib 500 000 naelani.

Rashford realiseeris Meistrite liiga eelmises ringis Pariisi Saint-Germain`i vastu otsustava viimase minuti penalti. Inglismaa koondise eest on ta löönud 30-s kohtumises kuus väravat. Täna kohtub Manchester United Meistrite liiga veerandfinaali esimeses mängus kodus Barcelonaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles