Magic Johnson loobus Lakersi presidendi ametikohast

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magic Johnson
Magic Johnson Foto: Mark J. Terrill / AP/Scanpix

Magic Johnson loobus  täiesti ootamatult NBA korvpalliklubi Los Angeles Lakersi presidendi ametikohast. Ta põhjendas seda sooviga elada kergemat elu, olla lihtsalt endine armastatud mängija ja rikas ärimees.

Johnson andis otsusest teada 90 minutit enne Lakersi põhihooaja viimast mängu Portland Trail Blazersi vastu. See tuli täieliku šokina Lakersi omanikule Jeanie Bussile ja tegevjuhile Rob Pelinkale, sest Johnson polnud neid enne oma otsusest teavitanud.

«Ma tahan taas elust rõõmu tunda,» ütles Johnson pisaratega võideldes.

«Tahan olla see, kes ma olin enne kui ma selle ameti vastu võtsin. Ma usun, et olime koos LeBron Jamesiga poolel teel, järgmisel hooajal annavad noored tooni ning koos Jamesiga, usun, et Lakers võitleb taas  tiitli nimel.»

Lakers jäi teatavasti kuuendat hooaega järjest NBA play-offide ukse taha.

Johnson ei rääkinud küll sõnagi Lakersi peatreenerist Luke Waltonist, kuid arvati, et Lakersi president plaanis Waltoni lahti lasta. Spekuleeritakse, et Johnson ei tahtnud omanikele varba peale astuda, sest Waltoni treeneripositsioon oli omanike valik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles