Nurmagomedov meenutas telefonikõnet Putiniga: ta helistas mulle pöörases olukorras (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khabib Nurmagomedov
Khabib Nurmagomedov Foto: John Locher / AP

Vabavõitleja Habib Nurmagomedov teenis möödunud aasta oktoobris karjääri suurima võidu, kui alistas MMA suurima nime Conor McGregori. Pärast matši sai Nurmagomedov kõne Venemaa presidendilt Vladimir Putinilt, kuid seda üsna pöörases olukorras.

Mäletatavasti läks pärast Nurmagomedovi ja McGregori matši kähmluseks ka meeste tiimide vahel. Olukord eskaleerus sedavõrd tõsiseks, et turvameestest polnud enam tolku. «Pärast matši oli meie ümber palju turvamehi, õigem oleks tegelikult öelda politseinikke, sest turvameestel polnud sellises situatsioonis suurt midagi teha,» meenutas Nurmagomedov.

«Politsei eskortis meid riietusruumidesse. Nad ütlesid, et me ei lahku siit nii pea. Kogu areeni inimtühjaks tegemiseks pidi kuluma umbes kolm tundi,» jätkas Nurmagomedov sissejuhatust Putini telefonikõnele.

«Ühtäkki kogu selle möllu sees saime teate, et Putin soovib mulle helistada. Mul ei olnud telefoni kaasas, kuid õnneks Islam Mahhatševil oli (Nurmagomedovi tiimikaaslane –toim). Nad helistasid Islami telefonile ning ütlesid, et paari minuti pärast saame kõne Putinilt,» ütles Nurmagomedov.

Suure möllu keskel saigi Nurmagomedov oodatud telefonikõne. «Ta helistas päris keerulisel hetkel ja küsis, kuidas mul läheb. Ütlesin, et kõik on korras, aga oleme politsei poolt ümberpiiratud. Ta õnnitles mind ja ütles, et vaatas võitlust. Lisaks ütles ta, et peaksin oma emotsioone paremini kontrollima ning provokatsioonidele mitte alluma.»

Kogu telefonikõne kestis kokku minuti. «Nii raskel hetkel oli väga meeldiv presidendiga rääkida. Ta toetas mind ja oli äärmiselt meeldiv,» võttis Nurmagomedov vestluse kokku.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles