Teppan ja Belchatow jäid Meistrite liiga finaali ukse taha

Toimetas Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (seljaga, number 3) Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumises Civitanova Cucine Lube vastu.
Renee Teppan (seljaga, number 3) Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumises Civitanova Cucine Lube vastu. Foto: cev.lu

Eesti võrkpallikoondislase Renee Teppani koduklubi Belchatowi Skra kaotas Meistrite liiga poolfinaali kordusmängu Civitanova Cucine Lube vastu 0:3 (15:25, 20:25, 25:27) ja jäi finaali ukse taha.

Avamängus sai Belchatow kodusaalis samuti 0:3 (14:25, 20:25, 23:25) kaotuse, mistõttu vajanuks eile 3:0 võitu või 3:1 võitu ning olema lisaks parem ka kuldses geimis, vahendab Volley.ee.

Võitjate resultatiivseim oli kuubalane Osmany Juantorena, kes tõi 12 punkti (+12), Belchatowi poolel kogus enim punkte Teppani konkurent Mariusz Wlazly, kes tõi 11 silma (+8). Jätkuvalt seljavigastuse küüsis olev Teppan sekkus episoodiliselt ja skoori ei avanud.

Kogu mängu statistika on nähtav SIIN.

Finaalis on Civitanova vastaseks Kaasani Zeniit, kes sai poolfinaalis 3:2 ja 3:1 jagu Perugiast. Finaal toimub 18. mail.

Teppani ja Belchatowi hooaeg jätkub Poola liigas, kus mängitakse viiendale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles