Ott Tänaku ilmaennustaja tegi spetsiaalse prognoosi ka tänaseks esilinastuseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Jaanus Ree

Ott Tänaku meeskonnas on ka isiklik ilmaennustaja Hannes Tõnisson, kes võistluste ajal ilma prognoosi ka 99-protsendilise täpsusega pihta paneb. Tänak sõidab koos oma kaardilugeja Martin Järveojaga täna õhtul filmi «Ott Tänak - The Movie» esilinastusele Toyota Yaris WRC-ga ja Tõnisson koostas meestele ka ilmaennustuse. Kindlasti on see abiks kõikidele fännidele, kes tulevad Pärnu maantee äärde Tänakut ja Järveoja tervitama, tasub soojem jope selga panna.

Temperatuur on kuskil +1...+3 kraadi. Peetri küla pool on ilmselt selgem, aga kesklinnas on pilvisem, pigem sellised madalad pilved, sellised kus päike ka suht hästi vahelt läbi poeb (asume n-ö pilvede piirialal, merel on täitsa pilves, sisemaa suunas pea selge), sadu ei ole karta, samas puhub külm ja kõle põhjatuul 2-4 m/s. «Ükskõik, kust poolt see põhjatuul puhub, ikka on ta meil külm olnud,» ütles Tõnisson. «Päikeseloojangu paiku tõmbab juba kesklinnast väljaspool miinusesse, kesklinnas tund-paar hiljem,» lisas ta.

Meeste tee kinno Cinamon Kosmos Imax kulgeb Peetris asuvast Toyota Gazoo Racingu garaažist mööda Järvevana teed ja Pärnu maanteed. Eriti hea koht autot näha on Pärnu maantee viadukt.

Sõidule on võimalik algusega kell 17.30 kaasa elada ka Postimehe otseülekande vahendusel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles