Video: kas see hoop jätab Messi Meistrite liiga korduskohtumisest tõesti eemale?

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi sai Manchester Unitedi kaitsemängijalt Chris Smallingult kõva hoobi vastu nägu.
Lionel Messi sai Manchester Unitedi kaitsemängijalt Chris Smallingult kõva hoobi vastu nägu. Foto: Darren Staples / Sportimage/PA Images

Hispaania meedia kirjutab, et Barcelona ja Manchester Unitedi Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumisest Nou Campil võib Barcelona tähtmängija Lionel Messi sootuks eemale jääda.

Nimelt sai 31-aastane argentiinlane eile 29. mänguminutil kahevõitluses Punaste Kuradite kaitsemängijalt Chris Smallingult õlaga tugeva hoobi vastu nägu, lüües koguni vere välja.

Ehkki pärast tohterdamist mängis Messi kohtumise lõpuni ning ninaluu murrust ta õnneks pääses, siis Barcelona peatreeneri Ernesto Valvere sõnul kahtlustatakse silmas hematoomi ehk verevalumit. Täpsemad uuringud on kavas täna.

Hispaania kõrgliigas La Liga liigub valitsev meisterklubi Barcelona ajaloo 26. tiitlivõidu kursil. Kui laupäeval minnakse võõral väljakul vastamisi liigatabeli viimase meeskonna Huescaga, siis kordusmäng ManU vastu toimub juba teisipäeval ning seda Kataloonia hiiu kodustaadionil Nou Campil. Eilsest avamängust lahkus 1:0 võitjana Luke Shaw omavärava tõttu Barcelona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles