Flora hiline penalti murdis kümnemehelise Transi, Levadia lõi Viljandile viis väravat

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna FC Flora jalgpallimeeskond.
Tallinna FC Flora jalgpallimeeskond. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti jalgpalli meistriliiga kuuendas voorus said mõlemad liigatabeli tippu kuuluvad Tallinna FCI Levadia ja Tallinna FC Flora kirja kolm võidupunkti. Kui Levadia alistas koduväljakul tulemusega 5:2 Viljandi JK Tuleviku, siis Flora teenis võõrsil napi 1:0 võidu JK Narva Transi üle.

Viljandi asus kohtumist võõral väljakul Levadia vastu Rainer Peipsi 13. mänguminuti väravast 1:0 juhtima, kuid kuus minutit hiljem tõi omavärava löönud Alex Roosalu tabloole 1:1 viiginumbrid. Poolajapausile läks eduseisus siiski kodumeeskond, sest vastavalt 23. ja 35. minutil said jala valgeks nii Nikita Andrejev kui ka Joao Neto Morelli.

51. minutil vähendas Kaimar Saag kaotusseisu minimaalseks, kuid lõppseisu vormistasid 60. minutil oma kohtumise teise tabamuse löönud Andrejev ja 77. minutil penaltipunktilt täpne olnud Jevgeni Budnik.

Narva Transi ja Tallinna FC Flora vahelises kohtumises jagus pinget kuni viimaste minutiteni. 83. mänguminutil jäi kodumeeskond Trans ühemehelisse vähemusse, kui otse punase kaardi teenis kaitsemängija Roman Nesterovski, kes mängis karistusalas käega. Penaltit lööma läinud Erik Sorga oli täpne ning nii teenis Flora 1:0 võidu.

Hooaja esimese võidu teenis Tallinna Kalevi meeskond, kui alistas koduväljakul Reinhard Reimaa ja Kevin Rääbise avapoolaja tabamuste toel tulemusega 2:0 Maardu Linnameeskonna.

Senise hooajaga võrdselt 18 punkti kogunud Levadia ja Flora jätkavad liigatabeli tipus (parema väravavahe tõttu on liidripositsioonil Levadia – toim). Trans asub kuue punktiga kuuendal kohal, Maardu nelja silmaga kaheksandal, Viljandi kolme punktiga üheksandal ning Tallinna Kalev samuti kolme silmaga viimasel kümnendal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles