Selver loovutas Pärnule vaid ühe geimi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergo Sartakovi mängutulek andis kolmandas geimis Pärnu VK-le uue hoo ja pärnakad tegid Selveri vastu 10:1 vahespurdi.
Ergo Sartakovi mängutulek andis kolmandas geimis Pärnu VK-le uue hoo ja pärnakad tegid Selveri vastu 10:1 vahespurdi. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Mimekordne Eesti meister ja Eesti-Läti ühisliiga liiga võitja Selver jäi ka täna Pärnus võitmatuks. Aavo Keele hoolealused said kaheksanda võidu kui alistasid 3:1  Pärnu VK.

Esimene geim möödus  kindlalt Selveri taktikepi all. Tallinna meeskond läks algul kiiresti 3:0 juhtima ja kasvatas tasapisi eduseisu, hoides Pärnut turvaliselt üheksa- kümne-üheteist punkti kaugusel. Geim lõppes Selveri mäekõrguse 23:13 võiduga.

Teine geim oli aga hoopis teisest puust. Pärnu läks alguses 1:0 ja 3.2 juhtima. Järgnes tasavägine heitlus, kus kord üks, kord teine meeskond paari-kolme punktiga peal oli. Lõpus kallutasid tallinlased heitluse siiski enda kasuks 25.22.

Kolmas geim algas samuti tasavägiselt. Ent seda kuni hetkeni kui Pärnu peatreener Urmas Tali tõi seisul 6:7 mängu Ergo Sartakovi ja Pärnu tegi 10:1 vahespurdi. Pärnu läks ette 16:8. Selver leidis aga endas veel ühe käigu ja võitles vahe vaid kahepunktiliseks – 22.20. Pärnu ei  lasknud end sellest aga murda ja võitis kolmanda geimi  25:21.

Neljas geim näitas taas võrdsete heitlust. Tihedas punkt-punkti mängus ei õnnestunud Selveril eduseisu suuremaks kui kolmepunktiliseks kasvatada.. Kuigi Pärnu oli enamjagu geimi tagaajaja osas, kordusid tablool ikka ja jälle viigipunktid. Ülipingelise geimi võitis Selver 25:21 ja kogu kohtumise 3:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles