Legendaarne treener Ferguson avaldas, kes tema arvates Inglismaa meistriks tuleb

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson
Alex Ferguson Foto: BEN STANSALL / AFP

Endine Manchester Unitedi legendaarne peatreener Sir Ales Ferguson avaldas, keda tema sel hooajal Inglismaa meistrina näeb.

«Phil Bardsley istus pikemalt koos Sir Alex Fergusoniga ning endine Manchester Unitedi peatreener avaldas, keda ta sel aastal Inglismaa meistrina näeb,» rääkis Jon Walters BBC raadios peetavas saates Football Daily.

«Ferguson usub, et Liverpool tuleb sel aastal Inglismaa meistriks. Sellele on ka täiesti loogiline seletus olemas: Manchester Unitedil on veel ees kohtumine Manchester City'ga ning Ferguson usub, et United suudab City'lt punkte varastada,» rääkis Walters.

Liverpool on hetkel liiga liider 85 punktiga, City on hetkel Liverpoolist maas kahe punktiga, kuid Cityl on võrreldes Liverpooliga üks mäng veel varuks. Liverpoolil ootavad ees mängud Cardiffi, Huddersfieldi, Newcastle'i ning Wolvesiga. Cityl on kõrgliigas vaja veel kohtuda Tottenhami, Manchester Unitedi, Burnley, Leicesteri ning Brightoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles