Postimees TV: tiitlikaitsja mängis koduväljakul vähem kui poolajaga maha 31-punktilise eduseisu!

Toimetas Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA ikka juhtub. Kas saab juhtuda, et kõikvõimas Golden State Warriors ei võida mängu, mida juhib 94:63? Kodusaalis veel pealekauba. Saab, ikka saab...

Golden State, kes liiga viimasest neljast tiitlist võitnud kolm, oli Läänekonverentsi play-off'i avaringis võtmas Los Angeles Clippersi vastu koduväljakul sisse oodatud 2:0 eduseisu. Seeria teist kohtumist juhiti kolmanda veerandaja keskel 94:63, kui hakkas juhtuma midagi täiesti erakordset.

Müstilisest come-back'ist räägib selgeimat keelt vaid üks number: viimase 19 minuti jooksul viskas Clippers 72 punkti!

Esimest korda pääsesid külalised juhtima 16 sekundit enne (võiduka) lõpusireeni kõlamist - sellest täiesti piisas. Protokolli kanti Clippersi 135:131 võit, seeria on viigis 1:1 ning kaks järgmist heitlust peetakse juba Los Angeleses.

Tegemist oli NBA play-off'i rekordiga. Seni troonis suurima kaotusseisu kahjutuks tegijana Los Angeles Lakers, kes mängis 1989. aastal läänekonverentsi poolfinaalis Seattle Supersonicsi vastu tagasi 29-punktilise kaotusseisu.

Los Angeles Clippers tegi Golden State'i koduväljakul tõelist imet.
Los Angeles Clippers tegi Golden State'i koduväljakul tõelist imet. Foto: Kyle Terada / USA TODAY Sports

Clippersi parimana viskas vahetusest sekkunud Lou Williams 36 punkti. Võõrustajate liidri Stephen Curry 29 silmast polnud vähimatki kasu.

Teises tänaöises kohtumises alistas Philadelphia 76ers 145:123 Brooklyn Netsi - ka siin on üldseis kahe mängu järel viigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles