Madridi Reali peatreener ägestus: absurdne on rääkida ühest mängijast

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Nick Calathes.
Nick Calathes. Foto: MATTEO BAZZI / EPA / SCANPIX

Korvpalli Euroliigas lähevad homme play-offi esimeses mängus vastamisi Madridi Real ja Panathinaikos. Vastasseisu eel on ehk üheks suurimaks teemaks kerkinud Panathinaikose tähtmängija Nick Calathes.

Madridi Reali peatreener Pablo Laso möönab, et Panathinaikose edu sõltub paljuski Calathesest, kuid lõpuks on korvpall ikkagi võistkonnasport ning üks mees ei tohiks otsustada kogu seeria kulgu.

«Kui Calathes viskab 50 punkti, annab 25 korvisöötu ning võtab 25 lauapalli, aga meie võidame, siis pole sellest midagi. Aga kui ta need numbrid ära teeb, siis on meil raske võita. Tegelikult on ühest mängijast rääkimine absurdne. Calathes on üks paremaid, kui mitte kõige parem mängija Euroopas. Aga ta ei ole üheski võistkonnast suurem,» ütles Laso Marcale.

Madridi Real tunneb homses mängus küll puudust vigastatud Sergio Llullist, kuid suuremas plaanis on meeskond play-offiks valmis. «Kohtume ühe Euroopa parima meeskonnaga, aga oleme selleks valmis. Ilma Llullita on meil raske, aga mitte võimatu,» sõnas Laso.

«Panathinaikos väärib austust. Nad lõpetasid põhihooaja väga hästi ning neil on mitmeid tugevusi. Tegu on tugeva meeskonnaga, mistõttu peame kogu aeg väga keskendunult mängima,» lõpetas Laso.

Korvpalli Euroliiga play-offid algavad täna, kui kolme võiduni peetavates seeriates lähevad vastamisi Moskva CSKA ja Baskonia ning Fenerbahce ja Kaunase Žalgiris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles