Postimees TV: vaid 43 punkti visanud Žalgiris sai play-offi avamängus suure paki

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Euroliigas peeti täna esimesed play-offi mängud. Kaunase Žalgiris teenis võõrsil 43:76 kaotuse Istanbuli Fenerbahcelt, Moskva CSKA oli kodus 94:68 üle Vitoria Baskoniast.

Kui Žalgiris suutis kolme võiduni peetavat seeriat esimesel veerandajal Fenerbahcega suhteliselt võrdselt mängida, siis järgmise kümne minutiga kasvatas Fenerbahce edu juba 17-punktiliseks. Ka teine poolaeg kulges Fenerbahce dirigeerimisel ning nii tuli Žalgirisel leppita avamängus 33-punktilise kaotusega.

Võitjate parimana viskas Nikola Kalinic 16 punkti, Marko Gudurici arvele kogunes 13 ning Erick Greeni omale 12 punkti.  Žalgirise parim oli 10 punktiga Marius Grigonis.

Teises mängus oli Moskva CSKA  94:68 Baskoniast. CSKA parimana viskas viis kolmest tabanud Sergio Rodriguez 19 punkti. Baskonia resultatiivseim oli Vincent Poirier 12 punktiga.

Kolmapäeval avavad play-off-seeria Anadolu Efes ja Barcelona ning Madridi Real ja Panathinaikos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles