Sensatsioonipomm: NHLi põhihooaja ülivõimas võitja langes play-offi esimeses ringis!

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Columbus Blue Jackets tähistab usukumatut võitu Tampa Bay Lightningi üle
Columbus Blue Jackets tähistab usukumatut võitu Tampa Bay Lightningi üle Foto: Aaron Doster / USA TODAY Sports

Jäähokiliigas NHL peeti läinud ööl Stanley karika play-off kohtumisi. Keskses matšis tulid jääle Columbus Blue Jackets ja põhihooaja ülekaalukas võitja Tampa Bay Lightning.

Blue Jackets võitis meeskondade neljanda kohtumise play-offide esimeses ringis 7:3 ja edenes nii järgmisesse ringi võitudega 4:0.

Põhihooajal kogus Lightning vägevad 128 punkti ja teenis 62 võitu, mis tähistas NHLi rekordit.

Need numbrid paraku ei tähendanud midagi. Neljandas mängus koduväljakul mänginud Columbus läks juba neljandaks minutiks 2:0 juhtima. Teisel kolmandikul õnnestus Tampa Bayl veel 3:3 viigini jõuda, kuid seejärel läksid väljaku peremehed oma teed. Columbuse taanlasest paremäär Oliver Bjorkstrand tegi teise perioodi lõpus seisuks 4:3.

Lightning tegi veel matši lõpus katse mängu päästa ja vahetas väravavahi väljakumängija vastu, kuid pidid koguni kolmel korral litri tühjaks jäänud väravast välja võtma. Lõppskooriks jäi 7:3, seega on Columbus esimene meeskond, kes tänavu NHLi play-offides teise ringi jõudnud.

Pittsburgh Penguins kaotas New York Islandersile 1:3, seeriat juhib Islanders samade numbritega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles