Tiger Woodsi salapärane inspiratsiooniallikas – kes ta on?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest korda avalikkuse ees - 2017. aastal New Jerseys, Presidendi karikal.
Esimest korda avalikkuse ees - 2017. aastal New Jerseys, Presidendi karikal. Foto: AFP / Scanpix

Oleks vist rumal väita, et tippgolfar Tiger Woodsi suurepärases tagasitulekus pole grammigi «süüdi» naine nimega Erica Herman. Kindlasti on, sest alates Hermaniga suhtlema hakkamise hetkest on Woods kerkinud maailma golfiedetabelis enam kui 600 koha võrra.   

Golfimaailma elav legend Tiger Woods sai hiljuti hakkama millegagi, mida temalt enam oodata ei osatud – ta võitis 11-aastase mõõna järel jälle Masters turniiri. Õnneliku golfariga koos tähistas võitu ka Erica Herman, kes juhatab Floridas Woodsile kuuluvat restorani. Seda, et nende kahe vahel susiseb ka midagi enamat, sahistati kuluaarides juba ammu, ning ega paarike ise pole ka avalikkuse ees just tagasihoidlikult käitunud.

Kes siis ikkagi on Erica Herman?

Business Insideri teatel kinnitavad paljud allikad, et Herman on umbes 33-aastane, mis tähendab, et ta on kümnendi võrra kallimast noorem, ning et ta on vabariiklane, kes kasvas üles Orlandos, Floridas. Paar ilmus esimest korda avalikkuse ette 2017. aasta oktoobris New Jerseys peetud Presidendi karika meistrivõistlustel, kus Herman viibis mängijate abikaasadele mõeldud akrediteeringuga. Pärast USA võistkondlikku võitu osales Herman ka pildistamisel, kus jäädvustati Ameerika golfareid koos nende kallimatega. Ehkki Woodsi-Hermani suhte staatus oli siis veel teadmata, kinnitas väljaanne The Sun, et paar tegi suhte avalikuks kuu aega hiljem. Woodsi ja Hermanit märgati avalikult koos ka 2017. aastal peetud Dodgersi ja Astrose vahelisel pesapallimatšil ning mullu sattusid paparatsod paarile peale hetkel, mil nad lahkusid Malibus asuvast jaapani restoranist. Eelmisel suvel jäid Woods ja Herman koos kaamera ette ka Wimbledoni turniiril, kus nad elasid kaasa Serena Williamsi ja Angelique Kerberi vahelisele lahingule.

Kui mullu oli põhjust tähistada Woodsi esimest PGA turniiri võitu, oli Hermangi kohal, päevakangelast toetamas ja õnnitlemas. Ka ootas ta läinud pühapeval toimunud Mastersi turniiril 18. augu juures, koos Woodsi ema ja lastega.

Erica Herman (paremal) koos Tiger Woodsi ema ja lastega möödunud pühapäeval Mastersi turniiri finišis.
Erica Herman (paremal) koos Tiger Woodsi ema ja lastega möödunud pühapäeval Mastersi turniiri finišis. Foto: Reuters/ScanPix

Woodsi varasem elu on olnud väga kirev. 2010 aastal jooksis karile tema abielu Elin Nordegreniga, põhjuseks mehe truudusetus. Edasi kurameeris Woods kolm aastat tippmäesuusataja Lindsey Vonniga ning kaks aastat Kristin Smithiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles