Video: liivaväljakute tennisekuningas Nadal nokauteeris Monte Carlos Dimitrovi

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Monte Carlo Masters tenniseturniiril jätkavad võidukursil maailma esinumber Novak Djokovic ja maailma teine reket, tiitilkaitsja Rafael Nadal.

Djokovic alistas kindlalt ameeriklase Taylor Fritzi 6:3 ja 6:0 ja kohtub veerandfinaalis venelase Daniil Medvedeviga, kes kolmesetilises lahingus lülitas välja kreeka tennistähe Stefanos Tsitsipase 6:2, 1:6, 6:4.  Rafael Nadal mängis üle bulgaarlase Grigor Dimitrovi 6:4, 6:1 ning läheb kaheksa hulgas kokku argentiinlase Guida Pellaga.

«Tundin ennast tõeliselt hästi. Esimene sett oli väga kõrgetasemeline tennis. Teises setis tegime rohkem vigu ning ka tuul oli tugevam. Aga tuul segas meid mõlemaid, sellega tuleb väliturniiridel alati arvestada. Sa pead leidma lahendusi,» sõnas Nadal pärast matši.

Teistes matšides kohtuvad võitluses poolfinaalkoha eest omavahel Borna Coric (Horvaatia, ATP 13.) ja Fabio Fognini (Itaalia, ATP 18.) ning üllatusmees Dusan Lajovic (Serbia, ATP 48.) võtab mõõtu Lorenzo Sonegolt (Itaalia, ATP 96.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles