Eesti naiste jalgpalli meistrivõistlustel kohtub Pärnu JK homme Tartu JK Tammekaga

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastassia Morkovkina
Anastassia Morkovkina Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Laupäeval, 20. aprillil jätkub naiste Meistriliiga kolmanda vooru kohtumistega. Täisedu ehk kahe võiduga asuvad tabeli tipus Pärnu JK, Tallinna FC Flora ja JK Tallinna Kalev.

Pärnus kohtuvad sealne JK  ja  Tartu JK Tammeka. Pärnu naiskond on senised voorud läbinud puhaste paberitega, kui esmalt alistati 5:0 Põlva Lootos ning seejärel oldi 9:0 üle Tuleviku ja Suure-Jaani ühendnaiskonnast. Tammeka on hooaega alustanud 2:2 viigiga Tuleviku ja Suure-Jaani naiskonna vastu ning 1:0 võiduga linnarivaal Tartu SK 10 üle.

Pärnu peatreener Anastassia Morkovkina: «Viljandi mäng näitas, et oleme võimelised maksimaalselt keskenduma teisel poolajal. Just siis lõime rohkelt väravavõimalusi ning omajagu suutsime ka realiseerida. Nüüd on vaja ennast kohe mängu alguses sisse lülitada ning kesta lõpuvileni. Nagu iga mäng, nii ka Tartuga tuleb olla mänguks maksimaalselt valmis nii vaimselt kui ka füüsiliselt.»

Kaitsja Saskia Sonnberg: «Mäng noore ja südika Tammeka naiskonna vastu on meile heaks proovikiviks enne lähenevat esimest Balti liiga mängu FC Flora vastu. Usun, et kodupubliku toel suudame eelmisel laupäeval Viljandis posti ja latti tabanud pallid seekord väravateks vormistada.»

Tammeka abitreener Riho Rosenthal: «Kindlasti oleme laupäeval Pärnule heaks proovikiviks enne neile lähenevat Balti liiga mängu. Meie oleme mänguks valmis avavilest ning näitame Pärnu publikule ilusa sisuga jalgpalli.»

Teistes homsetes mängudes võõrustab Tallinna FC Flora Põlva FC Lootost (kell 14.00 Sportland Arenal), JK Tallinna Kalev võtab vastu JK Tulevik ja Suure-Jaani Unitedi  (18.00 Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljakul) ja Saku Sporting mängib  kell 19.00 Saku kunstmuruväljakul Tartu SK 10 Premiumiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles