Tartu näitas hambaid, kuid vajus veel sügavamasse auku

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlased üritasid kõigest väest, aga ei suutnud Pärnut ega tema rünnakuliidrit Chizoba Neves Atut ikka pidurdada.
Tartlased üritasid kõigest väest, aga ei suutnud Pärnut ega tema rünnakuliidrit Chizoba Neves Atut ikka pidurdada. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu Bigbank ja Pärnu võrkpalliklubi pakkusid nelja võiduni peetava Eesti meistrivõistluste finaalseeria kolmandas mängus tõelise põnevusetenduse, kuid suvepealinlased tõmbasid taas pikema kõrre ning on kolme aasta pikkuse tiitlipõua lõpetamise lävel.

Pärnu jätkas kuuemängulist võiduseeriat: esmalt tehti poolfinaalis 3:0 selg prügiseks Saaremaal, üleeile pöörati Tartus 0:2 kaotusseis võiduks ja juhitakse kullaseeriat samuti 3:0. Esimene võimalus lõplikult võidusadamasse tüürida avaneb juba homme kodusaalis.

«Võitis võistkond, kes sai servi paremini kätte,» tõdes pärnakate juhendaja Avo Keel. Valusast kaotusest löödud Tartu peatreener Andrei Ojamets ei olnud ametivenna väitega päris nõus. «See oli teatud hetkedel... Aga kokkuvõttes tegime vigu sellistes kohtades, kus poleks pidanud tegema,» tunnistas Ojamets. Kahes esimeses mängus tujutult tegutsenud tänavused Eesti-Läti ühisliiga meistrid näitasid, et suudavad seni tiitlita Pärnule hambaid näidata küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles