Tiitlikaitsja Nõmme Kalju pääses punase laterna vastu viimasel sekundil halvimast

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju (mustades särkides) oli lähedal järjekordsele üllatuskaotusele.
Nõmme Kalju (mustades särkides) oli lähedal järjekordsele üllatuskaotusele. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpalli meistriliiga seitsmendas voorus oli tiitlikaitsja Nõmme Kalju käimasoleval hooajal väga lähedal järjekordsele üllatuskaotusele, kuid sisuliselt viimasel sekundil suutis Aleksandr Kulinitš tuua kodusel Hiiu staadionil JK Tallinna Kalevi vastu tabloole 2:2 viiginumbrid.

Kodumeeskond läks kohtumist 51. mänguminutil teise poolaja alguses vahetusest sekkunud Alex Matthias Tamme tabamusest juhtima, kuid eelmises voorus punktiarve avanud Kalev haaras ise liidriohjad, kui lühikese perioodi jooksul said jala valgeks nii Andreas Raudsepp (61.) kui ka Daniil Ševiakov (68.).

Kalev oli seega tüürimas kohtumist võidusadamasse, kuid neljandal üleminutil suutis Robert Kirsi tsenderduse realiseerida väravaks Kulinitš ning tagada Kaljule liigatabeli punase laterna vastu vähemalt ühe punktigi.

Senise hooajaga kolm võitu, kaks viiki ja kaks kaotust kogunud Kalju jätkab 11 punktiga neljandal kohal. Liidermeeskonnad Tallinna FCI Levadia ja Tallinnna FC Flora on võitnud seni kõik kuus kohtumist ehk lisaks on mõlemal veel üks mäng varuks. Seni ühe võidu, ühe viigi ja viis kaotust kogunud Kalev asub nelja silmaga viimasel kümnendal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles