Galerii: Pärnu kukutas veerandfinaalis Rapla ning mängib taas medalitele (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpalli meistrivõistlustel kindlustas koha poolfinaalis Pärnu Sadam, kes alistas veerandfinaalseerias kolmandat korda Rapla Avis Utilitase, seekord tulemusega 88:76.

Rapla eest oli seeria neljandaks mänguks rivis tagasi küll Dominique Hawkinsi, kuid pärnakad ei lasknud end temast häirida ning võitsid avaveerandi 28:21. Teist veerandaega mängiti võrdselt ning nii mindi poolajapausile pärnakate seitsmepunktilises eduseisus – 47:40. Pärnu kontrollis mängu käiku ka riietusruumist naastes, kindlustades endale kodupubliku toel 88:76 võidu.

Pärnu parim oli 26 punkti visanud Mihkel Kirves, Henri Wade-Chatman ja Justin Alston kogusid mõlemad 12 punkti. Rapla parimana viskas Brian Williams 19 punkti.

Kolmandat aastat järjest poolfinaali jõudnud Pärnu läheb nüüd vastamisi Kalev/Cramoga. Poolfinaalseeria esimene mäng peetakse järgmise nädala reedel Tallinnas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles