Chelsea tõusis küll neljandaks, kuid ei saanud enamat viigist ja kaotas põhimehe

Toimetas Ville Arike
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Callum Hudson-Odoi rebestas achilleuse kõõlust ega saa mängu jätkata.
Callum Hudson-Odoi rebestas achilleuse kõõlust ega saa mängu jätkata. Foto: David Klein / Sportimage/PA Images / Scanpix

Inglismaa jalgpalliliigas olid nädalavahetusel kaotanud nii Tottenham, Arsenal kui ka Manchester United, kuid nende konkurernt Chelsea ei suutnud olukorda täiel määral ära kasutada, sest pidi kodus leppima tabeli teise poolde kuuluva Burnley vastu 2:2 viigiga.

Mida mängu lõpu poole, seda närvilisemaks Chelsea jalgpallurid muutusid. Kõik väravad löödi ära esimese 24 minutiga ning teisel poolajal ei õnnestunudki neil külaliste väravat lahti muukida.

Õhtu oli seda õnnetum, et 41. minutil pidi väljakult lahkuma 18-aastane Callum Hudson-Odoi, kes oli märtsis teinud debüüdi Inglismaa koondises. Veidi hiljem selgus, et noormees rebestas achilleuse kõõlust, mis tähendab mitte ainult hooaja lõppemist, vaid tõenäoliselt ka järgmise hooaja alguse vahelejätmist. Tavaliselt kulub säärasest vigastusest paranemisele üle poole aasta.

8. minutil viis Jeff Hendrick ootamatult Burnley juhtima, kuid neli minutit hiljem N'Golo Kante viigistas ja veel kaks minutit hiljem viis Gonzalo Higuain juba Chelsea juhtima. Väravasajule pani 24. minutil punkti Burnley esiründaja Ashley Barnes, kes lõi hooaja 11. värava.

Tabelitipp: Liverpool 88 punkti (35 mängust), Manchester City 86 (34), Tottenham 67 (34), Chelsea 67 (35), Arsenal 66 (34), Manchester United 64 (34). Burnley asub 40 punktiga 15. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles