Kristjan Kangur: vahepeal kadus keskendumine

Ville Arike
, reporter
Copy
Kalev/Cramo kapten Kristjan Kangur peab oma lemmikmängijaks Michael Jordanit.
Kalev/Cramo kapten Kristjan Kangur peab oma lemmikmängijaks Michael Jordanit. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna kapten Kristjan Kangur tõdes tänase võiduka Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga peetud mängu kohta, et vahepeal kadus keskendumine, hooaja kokkuvõttes tuleb aga rahul olla ja VTB Ühisliiga play-off'i minnakse endast kõike andma.

"Kerge keskendumise langus nii mangijatelt kui ka treeneripingilt. Arvasime, et tuleb kergelt, aga see võistkond ei anna midagi kergelt ära," kommenteeris Kangur asjaolu, et Kalev sai pooliku koosseisuga Tallinna tulnud Kubani vastu kiirelt suure edu, kuid mängis selle teisel poolajal peaaegu maha ja võitis lõpuks vaid 81:76.

Hooajaga kokkuvõttes - see tõi 14 võitu ja 12 kaotust ja ajaloo esimese VTB liiga play-off'i koha - saab aga mõistagi rahul olla. "Eks oleme end sütitanud. Asjad on aja jooksul paika loksunud, mehed teavad oma rolle. Oleme oma mängus leidnud voolavuse, asjad sujuvad ja selle tõttu olemegi viimasel ajal palju mänge võitnud.

Läheme play-off'i mängima suure isu ja innuga. Ei tahaks küll, et seeria lõpeks 0:3, tahaks, et midagi ka näppude vahele jääks," vaatas Kangur 3. või 4. mail algavate kohamängude poole.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles