Video: Uskumatu! Stanley karika võitja kukutati juba play-off’i avaringis konkurentsist!

Postimees Sport
Copy

Jäähokiliigas NHL kaotas tiitlikaitsja Washington Capitals läinud öösel Carolina Hurricanesile otsustava seitsmenda mängu, mis tähendab, et tänavu näeme uut Stanley karika võitjat.

Capitalsi ja Hurricanesi seitsmendas mängus jätkus dramaatikat kuni lõpuni.

Tiitlikaitsjad alustasid mängu võimsalt ning läksid 2:0 juhtima juba enne kui avaveerandi kell jõudis kuus ja pool minutit täis tiksuda. Värate autoriteks olid: Andre Burakovsky ja Tom Wilson.

Teisel veerandil algas aga soomlaste sõu, kui esmalt lõi Hurricanesi kasuks värava Sebastian Aho. Ehkki Jevgeni Kuznetsov viis peagi Capitalsi uuesti kahe punktiga ette, vastas teine Hurricanesis mängiv soomlane Teuvo Teräväinen kolm minutit hiljem samaga.

Kolmanda perioodi algul viigistas Hurricanesi kanadalasest mängija Jordan Staal mängu seisu 3:3.

Mängu sangariks sai aga Brock McGinn, kelle 91. minutil löödud iluvärav tähendas seda, et Carolina pääses üllatuslikult play-off'i teise ringi, samas kui tiitlikaitsjad saadeti suvepuhkusele.

Hurricanes kohtub play-off'i teises ringis New York Islandersiga. Ka sellest kohtumisest tõotab tulla tõsine soomlaste lahing, sest ka Islandersis mängib kaks soomlast – Valtteri Filppula ja Leo Komarov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles