Nõmme Kalju vallandas peatreeneri

Postimees Sport
Copy
Sergei Frantsev
Sergei Frantsev Foto: Tairo Lutter / Postimees

Nõmme Kalju teatas oma kodulehel, et on lõpetanud vastastikusel kokkuleppel lepingu peatreener Sergei Frantseviga.

«Peale pikki klubisiseseid arutelusid, mis hõlmasid endas nii koosolekuid meeskonnaga kui ka klubi juhtkonnaga, on Nõmme Kalju FC lõpetanud vastastikusel kokkuleppel lepingu peatreener Sergei Frantseviga. Nõmme Kalju tänab Sergei Frantsevit tehtud töö eest ning soovib edu edasistes ettevõtmistes,» teatas jalgpalliklubi ka oma facebooki lehel.

Sergei Frantsev asus Nõmme Kalju peatreeneriks 2015. aasta detsembris ning viis klubi 2018. aastal ajaloo teise kõrgliiga tiitlini. Lisaks võitis Nõmme Kalju Frantsevi käe all 2019. aastal oma esimese Superkarika.

Esindusmeeskonna peatreeneri kohusetäitjaks on kuni uue peatreeneri leidmiseni määratud Nõmme Kalju U21 juhendaja Roman Kožuhhovski, kes asub ametisse koheselt. Teiste treenerite ja personali osas muudatusi ei tehta.

«Oleme Sergei Frantsevile tehtud töö eest tänulikud ja meie sõprus jääb püsima ka edaspidi. Uue peatreeneri kohusetäitjaks määrasime kogenud ja ambitsioonika treeneri Roman Kožuhhovski, kes on oma senise tööga jätnud suurepärase mulje. Usume, et tal on olemas kõik eeldused tõestamaks, et edaspidi võiks just temast saada pikemaks ajaks uus Nõmme Kalju peatreener,» kommenteeris klubi eestvedaja Kuno Tehva jalgpalli portaalile soccernet.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles