Karikaloos soosis Transi, Levadial revanšivõimalus

Kris Ilves
, reporter
Copy
Tänavuse superkarikafinaali võitis Nõmme Kalju. Finaalis kaotanud Tallinna FCI Levadial avaneb Evald Tipneri karikavõistlustel revanšivõimalus.
Tänavuse superkarikafinaali võitis Nõmme Kalju. Finaalis kaotanud Tallinna FCI Levadial avaneb Evald Tipneri karikavõistlustel revanšivõimalus. Foto: Joakim Klementi

Evald Tipneri nimelisel jalgpalli Eesti karikavõistlustel selgusid poolfinaalpaarid. Mängud peetakse 7. ja 8. mail.

Konkurentsi on jäänud kolm Premium liiga ja üks Esiliiga meeskond. Fortuuna soovil sai Narva Trans vastaseks aste madalamal mängiva Elva ning põnevuspaaris kohtuvad Tallinna meeskonnad Nõmme Kalju ja FCI Levadia.

Elva alistas veerandfinaalis Esiliiga Bs mängiva Tabasalu 5:1 ning Narva Trans oli liigarivaal Maardu Linnameeskonnast üle 2:0. Kalju ja Levadia rassisid veerandfinaalis 120 minutit, kui said lisaajal jagu vastavalt 2:1 Tartu Tammekast ja 4:1 Paide Linnameeskonnast (mõlemad Premium liiga meeskonnad).

Kalju ja Levadia kohtusid ka hooaja avamängus, kui valitsev Eesti meister Kalju alistas väravaterohkes superkarikafinaalis mulluse karikavõitja Levadia 3:2. Toona lõid väravad Maximilliano Ugge, Alex Matthias Tamm, Andri Markovitš (kõik Kalju), Igor Žurahovski ja Kirill Nesterov (mõlemad Levadia). Meenuta seda kohtumist allolevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles