Sümboolne algkoosseis: Inglismaa jalgpallurid eelistasid Pogbat Hazardile

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba.
Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba. Foto: Phil Noble / REUTERS

Inglismaa profijalgpallurite ühing (PFA) valis tänavuse Premier League’i hooaja sümboolse algkoosseisu, kuhu mahuvad kolme erineva klubi mängijad.

Koore riisuvad Inglismaa meistritiitli eest heitlevad Manchester City (6 mängijat) ja Liverpool (4) ning mõnevõrra üllatuslikult mahtus koosseisu ka Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba. Paljud asjatundjad on avaldanud arvamust, et Pogba ei vääri säärast au ning tema asemel peaks koosseisus olema hoopis Londoni Chelsea ründaja Eden Hazard.

Pogba on tänavusel hooajal löönud 13 väravat ja andnud 9 resultatiivset söötu, ent Hazardi samad näitajad on vastavalt 16 tabamust ja 13 väravasöötu. Märkimisväärsed puudujad on ka eelmise hooaja komeet Mohamed Salah (Liverpool), Pierre-Emerick Aubameyang (Londoni Arsenal), Harry Kane ja Heung-Min Son (mõlemad Tottenham Hotspur).

Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: David Klein / Sportimage/PA Images

PFA sümboolse koosseisu (asetus 4-3-3) väravas seisab Ederson Moraes (City), kaitseliini moodustavad vasakult Andy Robertson (Liverpool), Aymeric Laporte (City), Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold (mõlemad Liverpool), poolkaitse Pogba (United), Fernandinho, Bernardo Silva (mõlemad City) ning ründeliini Sadio Mane (Liverpool), Sergio Agüero, Raheem Sterling (mõlemad City).

PFA valib ka hooaja parima mängija ning kuue kandidaadi hulgast leiab ka Hazardi nime. Talle pakuvad konkurentsi Agüero, van Dijk, Mane, Silva ja Sterling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles