Hans Villemi näitas testisõitudel head kiirust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Villemi
Hans Villemi Foto: Toomas Vabamäe

Vormelisõitja Hans Villemi osales eelmisel nädalal Koiranen Motospordi tiimi koosseisus vormel-Renault 2.0 eurosarja testidel.

Ehkki tegemist oli mitteametlike testidega, tuli Hispaaniasse Aragóni Motorlandi rajale kohale 11 tiimi kokku 32 sõitjaga.

Esimesel testipäeval oli Villemi kiirus algusest peale hea, ent läbida õnnestus vaid 14 ringi. Siis murdus ühes kiires kurvis vormeli tagaratta kinnitus ning edasi oli Villemi vaid «reisija» rollis. Kokkupõrge rajapiirdega lõhkus autot niivõrd, et tiim seda samal päeval enam remontida ei jõudnud. Kuna ringiajad päeva edenedes järjest paranesid, langes Villemi ka järjest tahapoole ning jäi lõpuks pidama 16. kohale. Parimat ringiaega näidanud Oliver Rowlandile kaotas ta 1,9 sekundiga.

Teisel testipäeval näitas Villemi, et eelmise hommiku hea kiirus polnud sugugi juhus. Päeva lõpuks oli aja kirja saanud 29 sõitjat ning Villemi oli nende hulgas teine. Kaotus parimat aega näidanud Timmy Hansenile oli pisut enam kui 0,3 sekundit.

Ent isegi nüüd pole hooaeg Villemile veel lõppenud. Selle nädala neljapäeval-reedel (9.-10. detsembril) toimuvad testsõidud taas Aragónis, järgmisel nädalal (15.-16. detsembril) Valencias ja ülejärgmisel (19.-20. detsembril) Barcelonas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles